Βιομηχανικά Κτίρια


Βιομηχανικα

Οικοδομικες Άδειες

Τα βιομηχανικά κτίρια είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση.


Τα βιομηχανικά κτίρια έχουν κλιμακούμενες και εξειδικευμένες απαιτήσεις ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης. Εξ αρχής θα πρέπει να οργανωθεί η ομάδα ειδικών συνεργατών για να μη χαθεί ο επενδυτής και το έργο μέσα στην πολυνομία ή να μην αναλωθεί σε κοστοβόρες επιμέρους λύσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά το συνολικό budget. Οι πόροι πρέπει να κατανεμηθούν σωστά, ότι μπορεί να εξοικονομηθεί και όποιοι πόροι κριθεί ότι πρέπει, να μετακυλήσουνε σε καταλληλότερους τομείς.

Απαιτούν λοιπόν κυρίως αυτά τα κτίρια μια άψογη συνεχή συνεννόηση ιδιοκτήτη, οικονομοτεχνικών, προμηθευτών μηχανημάτων και φυσικά των συνεργατών μηχανικών μας με κόμβο συνεννόησης την Econ και όπως πάντα μια σωστή επίγνωση του budget της επένδυσης από τον επενδυτή.

Οι διαφορετικές λύσεις θα επιδίδονται από την Econ και τους συνεργάτες μας σε κάθε επιμέρους τομέα, προκοστολογημένες στον επενδυτή για να αποφασίζει. Το τελικό αποτέλεσμα έτσι θα είναι το καλύτερο δυνατό από την φάση της διαμόρφωσης του οικοπέδου μέχρι ακόμα και το τελευταίο στάδιο αν επιλέξετε το «turn key project”.

Κάθε μεγέθους και δυσκολίας βιομηχανικό κτίριο είναι τελικά μια εύκολη υπόθεση για εμάς αν υπάρχει η κατάλληλη συνεννόηση και κυρίως η καλή ηλεκτρονική συνεργασία του επενδυτή και των εκπροσώπων του με εμάς.

συμπληρωστε το ερωτηματολογιο για βιομηχανικα κτιρια 

 

Εργοστάσιο πλαστικών στη ΒΙΠΕ Βασιλικού Ευβοίας

Εργοστάσιο πλαστικών στη ΒΙΠΕ Βασιλικού Ευβοίας-Ευρωπαϊκά Πλαστικά Φύλλα ΕΠΕ

εργο

χ
Ξύλινα κουφώματα στα Γρεβενά

Ξύλινα κουφώματα στα Γρεβενά-Κοιλανίτης Γιώργος

εργο

χ
Finders SA

Finders SA

εργο

C
 
Οικοδομικές Άδειες

Η οικοδομική άδεια για βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια

"Μονόδρομος"

Η Econ ξεκινάει το έργο σας από την άδεια οικοδομής και αυτό είναι μονόδρομος για την ποιότητα και την οικονομία του έργου

 
Αρχιτεκτονική μελέτη

Η αρχιτεκτονική μελέτη για βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια

"Στοχεύουμε στην κορυφή"

Στην Econ πιστεύουμε έμπρακτα στην αρμονική συνύπαρξη του αρχιτέκτονα και του μηχανικού στα έργα.

 
Στατικές μελέτες

Η στατική μελέτη για βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια

"Ασφάλεια"

Η στατική μελέτη του κτιρίου σας θα εκπονηθεί από κορυφαίους μελετητές και σχεδιαστές με το πλέον σύγχρονο software και την αυστηρότατη προσέγγισή μας.

 

+30 216 0701953

Καλεστε μας τωρα