Συνεργασία με την Econ;
;  

Συνεργασία με την Econ

Με ενδιαφερει

Μηχανικοί για εργασία


Αν είστε μηχανικός και θέλετε να συνεργαστείτε με την Econ ως εσωτερικός ή εξωτερικός συνεργάτης καλό θα ήταν ννα γνωρίζετε ότι συνεργαζόμαστε με μηχανικούς με ιδιαίτερα αυστηρά και συγκεκριμένα κριτήρια:

1. μεγάλη ηθική υπόσταση και ειλικρίνεια, εμπειρία από εργασία ακόμα και σε άλλους τομείς και ευχάριστο παράλληλα χαρακτήρα με χιούμορ και πολύπλευρη προσωπικότητα, πειθαρχία αλλά και πρωτοβουλία με συζήτηση.

2. ιδιαίτερη φιλοδοξία που να εκτείνεται πέρα από το υπαλληλικό στάδιο. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η πρότερη εκπαίδευση του μελλοντικού συνεργάτη μας αλλά θέλουμε να βλέπουμε τον υπάλληλο ως μελλοντικό συνεργάτη και συνέταιρο και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι η γνώση μας πρέπει να διαχέεται.

3. πολύ καλή γνώση του αντικειμένου των μεταλλικών και σύμμεικτων κτιρίων.

4. δίπλωμα οδήγησης και ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία οδήγησης θεωρούνται σημαντικά.

προϋπηρεσία στις στατικές μελέτες μεταλλικών κτιρίων θεωρείται ιδιαίτερο προσόν.

6. εξαιρετικά μεγάλη ευχέρεια, στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και στα ειδικά προγράμματα τεχνικού γραφείου και γραφείου γενικότερα. Πολύπλευρη γνώση της χρήσης του διαδικτύου και ευχέρεια στη γνώση νέων προγραμμάτων και apps.

Ειμαι μηχανικος | Με ενδιαφερει

Συνεργασία με την Econ;
;  

Υπεργολάβοι

Υπεργολάβοι


Αν είστε υπεργολάβος και επιθυμείτε συνεργασία με την Econ εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και αυστηρά πλέον. Τονίζουμε εκ των προτέρων ότι είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους μας προσεγγίζουν καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο καλός δεν μένει ποτέ από δουλειά. Παρόλα αυτά για συνεργασία με υπεργολαβική σχέση ζητάμε:

1. Βαθύτατη γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία του τομέα της κατασκευής που δραστηριοποιήστε και μας ενδιαφέρει.

2. Οι συμβάσεις υπεργολαβίας θα είναι πάντα δεδομένες και αυστηρές. Καμία εργασία δεν θα πραγματοποιείται χωρίς γραπτή σύμβαση και υπογραφή από τον υπεργολάβο. Ακόμα και μικρότερες εργασίες που δεν απαιτούν κατάθεση συμφωνητικού θα γίνονται με πρότυπα, απλούστερα αλλά δεσμευτικά και για τις δύο πλευρές συμφωνητικά.

3. Εγγυήσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

4. Ειλικρίνεια σε όλες τις φάσεις τις συνεργασίας.

5. Χρήση μέτρων ασφαλείας σε ικανοποιητικό βαθμό.

6. Ασφάλιση όλων των εργαζομένων του συνεργείου σας.

Ειμαι εργολαβος | Με ενδιαφερει

Συνεργασία με την Econ;
;  

Αντιπροσώπευση

Αντιπροσώπευση


Αν είστε αποκλειστικά μηχανικός και επιθυμείτε να αντιπροσωπεύσετε την Econ χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, θα πρέπει να μας αποστείλετε βιογραφικό που να περιλαμβάνει εκτός από την πρότερη σας εμπειρία στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων και το τι σας ώθησε να μας ζητήσετε αυτή τη συνεργασία, οτιδήποτε πιστεύεται ότι εμείς πρέπει να γνωρίζουμε για εσάς.

 

Ζητούμε συγνώμη από τους υπόλοιπους κλάδους αλλά θεωρούμε την κατασκευή ως αποκλειστική αρμοδιότητα των μηχανικών και στους συνεργάτες μας επιβάλλουμε “μητρώο”, κάτι που δεν έκανε έως τώρα στα ιδιωτικά έργα η πολιτεία.

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι απευθυνόμενοι σε μας αποδέχεστε την πρότερη γνώση της συγκεκριμένης αγοράς από εμάς και ότι δεν σκοπεύουμε να χάσουμε τον χρόνο μας με το να σας πείθουμε κάθε φορά για κάθε τεχνικό ή άλλο θέμα.

Η επιχείρηση αυτή λειτουργεί καθαρά με τη δική της τεχνογνωσία στα θέματα που άπτονται συγκεκριμένα στα μεταλλικά και σύμμεικτα κτίρια και δεν επιδέχεται καμία επέμβαση ή αλλαγή της φιλοσοφίας της ακόμα και από τον πλέον έμπειρο μηχανικό εκτός αν η καινοτομία που θα προταθεί είναι προς την πλευρά της συνολικής βελτίωσης της εταιρείας και του συνόλου των συνεργατών της.

Άρα αν δεν είστε μηχανικός και επιθυμείτε να κατασκευάσετε για άλλους μεταλλικό κτίριο απλά απευθυνθείτε αλλού.

 

Τέλος η χρήση νομικών συμβάσεων για την συνεργασία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αλλά κατόπιν μιας δοκιμαστικής περιόδου όπου θα φανεί αν μπορούμε να συνεργαστούμε χωρίς εμπόδια.

θελω να αντιπροσωπευσω την Econ

Συνεργασία με την Econ;
;  

Εξωτερικό

Αποφάσισες να φύγεις έξω; Κάντο αλλά με την τεχνογνωσία μας στις αποσκευές σου


Επεκταση στο εξωτερικο

Η εταιρεία μας πάντα είχε προσανατολισμό επέκτασης σε νέες αγορές και η αγορά του εξωτερικού ήταν πάντα η μακρόπνοη στόχευσή μας.

 
Με τη κρίση

Η κρίση κατέδειξε νέες ευκαιρίες αλλά και προτεραιότητες σε όλους μας επαναπροσδιορίζοντας εκ νέου τις προτεραιότητές μας σε νέα προοπτική.

 
πρωτοβουλία

Αν πιστεύετε ότι θέλετε κάτι περισσότερο από το να είστε ένας υπάλληλος στην αναπτυσσόμενη αγορά που σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε ή ακόμα και αν είστε ήδη επιχειρηματίας που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα αλλά και τις αρχές μας σε μια δυναμική αγορά που θα μετακινηθείτε τότε απλά ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα ψάξουμε μαζί να βρούμε μια φόρμουλα συνεργασίας πάνω στο αντικείμενο των μεταλλικών και σύμμεικτων κτιρίων.

 
συνεργασία

Να θυμάστε ότι θα είμαστε πάντα μαζί σας με τη φυσική ή εξ αποστάσεως παρουσία μας, με τεχνική, οικονομοτεχνική και νομική υποστήριξη αλλά και επένδυση πάνω στη νέα αγορά που θα μας υποδείξετε και θα βοηθήσετε να αναπτυχθεί.

Φυσικά ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να απαιτήσει υπομονή και επιμονή ετών. Εσείς ετοιμαστείτε πάνω απ’όλα για μια φιλία. Όλα τα άλλα ίσως είναι πιο εύκολα απ’ότι νομίζετε.

 

Με ενδιαφερει

Εργοστάσια χάλυβα

Εργοστασια προμηθειας μεταλλικου σκελετου – Όροι συνεργασίας

Οργανωμένο γραφείο σχεδιασμού με χρήση Tekla Xsteel ή Strucad.

Πιστοποιήσεις από έγκυρους φορείς.

Ιδιοκτησία ή συνιδιοκτησία από μηχανικό (πολιτικό ή μηχανολόγο).

Αυστηρά συμβόλαια ως προς το ποιοτικό αποτέλεσμα και την ακρίβεια οπών και συγκόλλησης.

Ανταγωνιστικές τιμές και τρόπους πληρωμής κατά τους κανόνες που έχει διαμορφώσει η αγορά.

Καθαρό οικονομικό παρελθόν και ύπαρξη οργανωμένου λογιστηρίου.

Πλήρη ηλεκτρονική συνεργασία με γραμματεία.

Δεν πρέπει το εργοστάσιο να λειτουργεί ανταγωνιστικά με εμάς εκτελώντας εργολαβικά κατασκευές όπου δραστηριοποιούμαστε και εκδίδοντας πολεοδομικές άδειες καθώς αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό.

Τέλος, εξετάζουμε σε κάθε περίπτωση το ήθος του ιδιοκτήτη, την ιστορία του εργοστασίου καθώς και τις γνώσεις των υπευθύνων.

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα


Social Media

Facebook
Twitter