Στατικές Μελέτες


μεταλλικων και συμμεικτων κτιριων

Οικοδομικες Άδειες

Η στατική μελέτη του κτιρίου σας θα εκπονηθεί από κορυφαίους μελετητές και σχεδιαστές με το πλέον σύγχρονο software και την αυστηρότατη προσέγγισή μας.


Σε ότι αφορά στη στατική μελέτη του κτιρίου σας δεν υπάρχει δεύτερος σαν την Econ. Και το εννοούμε απόλυτα. Τι συναντάμε καθημερινά: Ασυμφωνία στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτης, εξαιρετικά βαριές μελέτες, ελλιπείς μελέτες, στατικά επικίνδυνες μελέτες, ανεφάρμοστες μελέτες, μελέτες με διατομές που δεν υπάρχουν, μελέτες, μελέτες με λάθη χιλιάδων ευρώ στις λεπτομέρειες.

H Econ αποδίδει τις μελέτες των κτίριων που κατασκευάζει, προς το παρόν μόνο με την ανάληψη της κατασκευής ή της Άδειας Δόμησης, βασιζόμενη στους μηχανικούς και στους εξωτερικούς συνεργάτες της που διάλεξε μέσα από σοβαρή και μακροχρόνια έρευνα στον ακαδημαϊκό και τεχνικό χώρο των μεταλλικών και σύμμεικτων κτιρίων.

Οικοδομικές άδειες

Τι να προσεξετε


Οι μελέτες μας θεωρούνται από τις πληρέστερες στατικές μελέτες της αγοράς από τη θεμελίωση έως τα φύλλα κοπής και με πλήρη ανάλυση συνδέσεων που απαλλάσσουν τον πελάτη από περιττά βάρη και μικρά ή μεγάλα λάθη.

Επίσης, οι μελέτες που παρέχουμε απαλλάσσουν τον πελάτη από λάθη καθώς ελέγχουμε – με βάση την πείρα μας αλλά και των συνεργατών μας αλλά και την κοινή λογική – τον συνδυασμό του αρχιτεκτονικού σχεδίου με τις δυνατότητες του χάλυβα.

Σεβόμενοι τις παραδοχές της ελληνικής νομοθεσίας, προσθέτοντας όπου βλέπουμε έλλειψή τους αποδίδουμε και υπογράφουμε οι ίδιοι παίρνοντας την ευθύνη των όσων μελετήσαμε.

Ζητούμε από τους υποψήφιους πελάτες μας να έρχονται σε επαφή με τους μελετητές μας προ της συμφωνίας καθώς ο μελετητής είναι για μας ένας σημαντικότατος κρίκος στην αλυσίδα μιας κατασκευής.

Neuropublic SA

Εταιρεία πληροφορικής
Neuropublic SA

εργο

Neuropublic SA
Κατοικία στα Ιωάννινα

Κατοικία στα Ιωάννινα

εργο

Κατοικία στα Ιωάννινα
Εμπορικό κατάστημα και έκθεση επίπλων στο Κορωπί. Mia Collection

Έκθεση επίπλων στο Κορωπί. Mia Collection

εργο

Έκθεση Modeco - Ασπρόχωμα Μεσσηνίας

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα