Κτίρια Γραφείων


Μεταλλικα Κτιρια Γραφειων

Οικοδομικες Άδειες

Τα πολυώροφα κτίρια γραφείων είναι η αγαπημένη μας ενασχόληση.


Τα πολυώροφα κτίρια, με χαρακτηριστικότερα αυτών τα κτίρια γραφείων, είναι η αδυναμία μας και η ξεκάθαρη στόχευσή μας για το μέλλον. Μέχρι στιγμής έχουμε μελετήσει εξ ολοκλήρου και επιβλέψει επίσης εξ ολοκλήρου ένα εμβληματικό 8όροφο κτίριο γραφείων της εταιρίας Neuropublic SA που καταδεικνύει απολύτως την ποιότητα της δουλειάς μας και την τεχνογνωσία μας.

Για εμάς το πολυώροφο σύμμεικτο κτίριο είναι γνωστή και εύκολη υπόθεση και παρά τις αρκετές δυσκολίες το θεωρούμε ευκολότερο ακόμα και από πολλά βιομηχανικά κτίρια. Βέβαια στο σύνολό του ένα κτίριο πχ γραφείων έχει πολλές προκλήσεις τελικά αλλά η σωστή ολιστική προσέγγιση που εφαρμόζουμε από τον σχεδιασμό και τη μελέτη του κτιρίου με τους συνεργάτες μας προλαμβάνει τα πάντα σχεδόν ακόμα και από τη φάση αρχικών μελετών. Και ειδικά για αυτά τα κτίρια επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες με τεχνογνωσία δεκαετίων και ως εκ τούτου αυτό επιβάλλει και σε αυτά τα κτίρια ως απαραίτητη προϋπόθεση την καλή ηλεκτρονική συνεργασία με τους εργοδότες.

Πολυώροφο κτίριο γραφείων – Νέα Ερυθραία

Πολυώροφο κτίριο γραφείων – Νέα Ερυθραία

εργο

χ
Neuropublic SA

Neuropublic SA

εργο

χ
Ξύλινα κουφώματα στα Γρεβενά-Κοιλανίτης Γιώργος

Ξύλινα κουφώματα στα Γρεβενά-Κοιλανίτης Γιώργος

εργο

C
 
Οικοδομικές Άδειες

Η οικοδομική άδεια για κατασκευή μεταλλικού κτιρίου γραφείων

"Μονόδρομος"

Η Econ ξεκινάει το έργο σας από την άδεια οικοδομής και αυτό είναι μονόδρομος για την ποιότητα και την οικονομία του έργου

 
Αρχιτεκτονική μελέτη

Η αρχιτεκτονική μελέτη μεταλλικού κτιρίου γραφείων

"Στοχεύουμε στην κορυφή"

Στην Econ πιστεύουμε έμπρακτα στην αρμονική συνύπαρξη του αρχιτέκτονα και του μηχανικού στα έργα.

 
Στατικές μελέτες

Η στατική μελέτη μεταλλικού κτιρίου γραφείων

"Ασφάλεια"

Η στατική μελέτη του κτιρίου σας θα εκπονηθεί από κορυφαίους μελετητές και σχεδιαστές με το πλέον σύγχρονο software και την αυστηρότατη προσέγγισή μας.

 

+30 216 0701953

Καλεστε μας τωρα