Απόλυτη υπεροχή στις μελέτες


Ξεχωρίζουμε στις στατικές μελέτες με την αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους μελετητές, την πείρα μας από πολυάριθμα project σε επίπεδο κατασκευής ή ακόμα και προσφοράς και το εξαιρετικό software μελέτης και σχεδιασμού που χρησιμοποιούμε

Στατικές μελέτες και ελληνική πραγματικότητα


Συναντάμε καθημερινά από πελάτες μας, ανεφάρμοστες μελέτες με ασυμφωνία στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτης, εξαιρετικά βαριές σε τονάζ, ελλιπείς και στατικά επικίνδυνες, μελέτες με διατομές που δεν υπάρχουν, με ποιότητα χάλυβα που δεν υφίσταται στην αγορά, με λάθη χιλιάδων ευρώ σε λεπτομέρειες.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να κάνουμε επίδειξη ή να προσβάλλουμε συναδέλφους. Δεν κάνουμε καμία απολύτως σταυροφορία για την ποιοτική και οικονομική κατασκευή. Θεωρούμε ωστόσο ότι σε κάθε εργασία θα πρέπει να απευθύνεται και ο έλληνας, όπως ο κάτοικος άλλων χωρών που έχουν ξεκαθαρίσει από καιρό αυτά τα θέματα, στον έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία.

All Services

Η υπεροχή μας στις στατικές μελέτες

H Econ αποδίδει αυτόνομα τις μελέτες των κτιρίων που κατασκευάζει, προς το παρόν μόνο με την ανάληψη της κατασκευής, βασιζόμενη στους μηχανικούς της και στους εξωτερικούς συνεργάτες που διάλεξε μέσα από σοβαρή και μακροχρόνια έρευνα στον ακαδημαϊκό χώρο, τον σχετικό με τα σύμμεικτα κτίρια.

Οι μελέτες μας θεωρούνται από τις πληρέστερες στατικές μελέτες της αγοράς από τη θεμελίωση έως τα φύλλα κοπής και με πλήρη ανάλυση συνδέσεων που απαλλάσσουν τον πελάτη από περιττά βάρη και μικρά ή μεγάλα λάθη.

Επίσης, οι μελέτες που παρέχουμε απαλλάσσουν τον πελάτη από λάθη καθώς ελέγχουμε - με βάση την πείρα μας αλλά και των συνεργατών μας αλλά και την κοινή λογική - τον συνδυασμό του αρχιτεκτονικού σχεδίου με τις δυνατότητες του χάλυβα.

Σεβόμενοι τις παραδοχές της ελληνικής νομοθεσίας, προσθέτοντας όπου βλέπουμε έλλειψή τους αποδίδουμε και υπογράφουμε οι ίδιοι παίρνοντας την ευθύνη των όσων μελετήσαμε.

Ζητούμε από τους υποψήφιους πελάτες μας να έρχονται σε επαφή με τους μελετητές μας προ της συμφωνίας καθώς ο μελετητής είναι για μας ένας σημαντικότατος κρίκος στην αλυσίδα μιας κατασκευής.