Συνεργασία με την Econ;
;  

Το προφίλ του πελάτη μας

Η συνεργασία με έναν πελάτη στη μελέτη και κατασκευή του κτιρίου του είναι μια σχέση που διαρκεί από μήνες έως χρόνια. Για μας η σχέση αυτή πρέπει να κρατάει μια ζωή.


Μέσα στα χρόνια έχουμε κατασταλάξει απόλυτα στο προφίλ εκείνου του υποψηφίου πελάτη για τον οποίο η Econ αποτελεί την ιδανική επιλογή χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι εξαιρέσεις.

Ο πελάτης της Econ ξέρει τι θέλει για το επαγγελματικό του κτίριο και την κατοικία του.

Απαιτεί αποκλειστικά χάλυβα στον σκελετό του κτιρίου του και δεν αμφιταλαντεύεται σε λύσεις παραδοσιακές.

Δεν ψάχνει για μέτριες λύσεις, ποιοτικά και αισθητικά. Θέλει ένα κτίριο με λειτουργικότητα αλλά και καλαισθησία.

Ψάχνει τον καλύτερο συνεργάτη που θα τον βοηθήσει να συγκεντρώσει, να κοστολογήσει και να αξιολογήσει τις ιδέες του αλλά και να του προτείνει πολυάριθμες συνδυαστικές λύσεις.

Δεν στέκεται απαραίτητα στην τιμή αλλά στέκεται οπωσδήποτε στην οικονομικότητα. Γνωρίζει επακριβώς το budget του κτιρίου του και δεν ψάχνει εναγωνίως για να ανακαλύψει ξανά τον τροχό.

Απαιτεί το καλύτερο με βάση τα συμφωνηθέντα και ομοίως τηρεί τα συμφωνηθέντα. Κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς πριν καταλήξει σε εμάς αλλά στη συνεργασία δεν είναι αρνητικός ή καχύποπτος.

H Econ και οι πολύπειροι συνεργάτες μας νοιαζόμαστε πραγματικά για τον πελάτη και το τελικό αποτέλεσμα. Σε κτίρια που γίνονται όλο και ποιο πολύπλοκα λόγω των διαρκώς αυξανόμενων κανονισμών και σύγχρονων απαιτήσεων στεκόμαστε δίπλα τους συνεχώς.
Από την άλλη όμως δεν επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε παρά μόνο με εκείνους τους πελάτες που είναι ανοιχτοί στην συνεχή αλληλεπίδραση με ηλεκτρονική συνεργασία, έχουν άποψη και θέλουν να καινοτομήσουν αλλά μας ακούνε ευλαβικά αποδεχόμενοι την εμπειρία μας και τους κανονισμούς, ξέρουν πολύ καλά το όριο του budget τους και θέλουν ένα ξεχωριστό κτίριο αποκλειστικά με χαλύβδινο σκελετό.

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα


Social Media

Facebook
Twitter