Ο χάλυβας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό


μεταλλικων και συμμεικτων κτιριων

Ασφάλεια με χάλυβα

Η επιλογή του χάλυβα ως κύριου υλικού από το οποίο θα αποτελείται ο σκελετός ενός κτιρίου αυτομάτως μας “λύνει τα χέρια” σε σχέση με τη φόρμα ενός κτιρίου.


Μπορούμε με ελάχιστο συγκριτικά κόστος να πετύχουμε αρχιτεκτονικές μορφές δυσπρόσιτες ή πολλές φορές και αδύνατες να επιτευχθούν με άλλα υλικά όπως το οπλισμένο σκυρόδεμα,το ξύλο,τη φέρουσα τοιχοποιία από λίθους κ.α.

Τα μεγαλύτερα θαύματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής οφείλονται στην ύπαρξη του χάλυβα στον φέροντα οργανισμό τους.

Οι γνωστοί σε όλους ουρανοξύστες,οι γέφυρες τεραστίων ανοιγμάτων και τόσα άλλα θα ήταν αδιανόητα χωρίς την ύπαρξη του χάλυβα στον φέροντα οργανισμό.

Οικοδομικές άδειες

Για την κατοικια σας

Καθόμαστε μαζί σας, με υπομονή, αξιολογώντας και φέρνοντας στην επιφάνεια τις ανάγκες σας με την πείρα μας και αφού τις φιλτράρουμε με γνώμονα τον προϋπολογισμό, τις περνάμε στις σχεδιαστικές τρισδιάστατες ΒΙΜ πλατφόρμες μας όπου με συνεχείς ανταλλαγές απόψεων ηλεκτρονικά ή κατ ιδίαν και για όσο απαιτηθεί προχωρούμε στον τελικό σχεδιασμό εφαρμογής.

Σας προτείνουμε τέλος πολλές και οικονομικές λύσεις για τη φόρμα του κτιρίου σας, σε σχέση πάντα με την εσωτερική λειτουργικότητα όπως και νέες και πρωτοποριακές μεθόδους πλήρωσης τοίχων.


Σχεδιασμός

Λειτουργικοτητα και αισθητικη

Σχεδιάζουμε με ιώβια ενίοτε υπομονή στις απαιτήσεις των πελατών μας, με τα πλέον σύγχρονα προγράμματα σχεδίασης δίνοντάς σας την ευκαιρία να διαμορφώσετε τους χώρους αλλά και την τελική όψη του κτιρίου σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτείνοντας πάντα πλειάδα συνδυαστικών λύσεων. Ξεκαθαρίζουμε ωστόσο -έχοντας κάνει τόσα στη φάση σχεδιασμού- ότι οι αλλαγές στη φάση κατασκευής κοστίζουν.

Για το επαγγελματικο σας κτιριο

Στα βιομηχανικά και επαγγελματικά κτίρια προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από πολυάριθμες μεθόδους της πλαγιοκάλυψης του κτιρίου σας προτείνοντας σας μια μεγάλη γκάμα από μεθόδους και υλικά για την τελειότερη εμφάνιση συνυπολογίζοντας όμως πάντα και το κόστος.

Η ευελιξία μας σ’αυτόν τον τομέα είναι αποτέλεσμα μιας άριστης γνώσης της αγοράς υλικών.

Προτείνουμε,πάντα σε σχέση με τη χρήση του κτιρίου που σας ενδιαφέρει ένα μεγάλο φάσμα υλικών όπως πάνελς διαφόρων ποιοτήτων και ειδικά τεμάχια κάθε χρώματος για τα βιομηχανικά κτίρια και τους αποθηκευτικούς χώρους, πετάσματα φύλλων αλουμινίου, καθώς και υαλοπετάσματα για σύμμεικτα κτίρια γραφειακών χώρων.

Συνεργασία με την Econ

Σύγχρονα θαύματα χάρη στον χάλυβα

Γιατί εμάς

Αυτο που ζηταει ο αρχιτεκτονας

Τα σύγχρονα υλικά πλήρωσης υαλοπετάσματα,κασέτες αλουμινίου και,χάλυβα ή inox,κυματοειδείς και τραπεζοειδείς λαμαρίνες για βιομηχανικά και γραφειακά κτίρια, ξύλινα πάνελς κ.α. καθώς και νέες μέθοδοι κατασκευής τοίχων πλήρωσης σύμμεικτων κατασκευών επιφέρουν πραγματική επανάσταση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα χωρίς να αποκλείονται οι παραδοσιακοί τρόποι εμφάνισης των όψεων.

Ο αρχιτέκτονας μπορεί να επιλέξει πλέον από μια τεράστια γκάμα υλικών αλλά κυρίως να δώσει στο κτίριο όποια φόρμα αυτός επιθυμεί. 

Burj Khalifa – Dubai

burj khalifa dubai

China Central Television Headquarters – Beijing, China

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα


Social Media

Facebook
Twitter