Αρχιτεκτονικές μελέτες


Ξεχωρίζουμε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη μόνιμη συνεργασία με αρχιτέκτονες με πείρα στο μεταλλικό και σύμμεικτο κτίριο

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι εκτός εξαιρετικά σπανίων περιπτώσεων με αρχιτεκτονικές μελέτες όπου περιέχουν έστω και σε μικρό ποσοστό ατέλειες και είτε δεν είναι αυτό που τελικά θέλει ο πελάτης ή περιέχουν πολλά λάθη, δεν περιέχουν επαρκείς λεπτομέρειες, κοστίζουν ιδιαίτερα επειδή δεν λαμβάνουν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χάλυβα, είναι αντιαισθητικές γενικά, είναι αντιλειτουργικές.

 

All Services

Αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων

Στην Econ πιστεύουμε έμπρακτα στην αρμονική συνύπαρξη του αρχιτέκτονα και του μηχανικού στα έργα.

Τα σχέδια των κτιρίων μας διέπονται από την απαίτηση της υψηλής αισθητικής αλλά σε συνδυασμό με το budget και τις ανάγκες του πελάτη, παράμετροι από τους οποίους ξεκινάμε τον σχεδιασμό.

Η τρισδιάστατη απόδοση των σχεδίων για την ορθή απόφαση ως προς το αισθητικό και λειτουργικό μέρος αποτελεί βασική διαδικασία σχεδιασμού στην Econ. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται η αρχιτεκτονική πλατφόρμα Revit της Autodesk σε συνδυασμό με το Autocad για την τελική απόδοση των λεπτομερειών κατασκευής.

Ειδικότερα για τις κατοικίες, καθόμαστε μαζί με τον πελάτη και ακούμε τις ανάγκες του, συμβουλεύοντάς τον με βάση την εμπειρία μας για τη λειτουργικότερη και ανετότερη χρήση της κατοικίας του.

Επεμβαίνουμε ακόμα και βάσει του συμβολαίου στον χρωματισμό του κτιρίου καθώς γνωρίζουμε τους βέλτιστους συνδυασμούς που θα ωφελήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αποδίδουμε τα σχέδια που πραγματικά θέλει ο πελάτης, καθόμαστε δίπλα στον κάθε εμπλεκόμενο με τον σχεδιασμό της κατοικίας με αρχιτέκτονες και τις καλύτερες αρχιτεκτονικές πλατφόρμες τρισδιάστατου σχεδιασμού κτιρίων.

Κανέναν κτίριο δεν σχεδιάζεται από εμάς για μας. Δεν σχεδιάζουμε μόνοι μας αλλά πάνω στις επιθυμίες και προτάσεις του ενδιαφερόμενου. Φτιάχνουμε αυτό που πραγματικά θέλει ο υποψήφιος πελάτης και εμείς απλά προτείνουμε με βάση την αισθητική,τη λειτουργικότητα, τη νομοθεσία και την πείρα μας.

Είναι μια πραγματικά πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα προσέγγιση που μας κάνει πρωτοπόρους στον τομέα αυτό. Μπορούμε να πούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα προσεγγίζει πλέον στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό που ονειρεύεται ο πελάτης.