Συνεργασία με την Econ;
;  

Εταιρική ηθική

Η ποιότητα υπηρεσιών μιας εταιρίας εξαρτάται άμεσα από την εταιρική ηθική της.


Η εταιρεία μας προσπαθεί, στο βαθμό που της αναλογεί, να προωθήσει τις αρχές της στον χώρο και να μοιράσει απλόχερα την τεχνογνωσία που καθημερινά λαμβάνει και η ίδια από τους καλύτερους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου των μεταλλικών και σύμμεικτων κτιρίων αλλά και της κατασκευής γενικότερα.

Οι ξεκάθαρες και ειλικρινείς θέσεις από την έναρξη της συνεργασίας είναι αυτό που εγγυόμαστε στον πελάτη και φυσικά απαιτούμε και από αυτόν.

Ως μηχανικοί και όχι εμπειροτέχνες τοποθετούμε την κατασκευή ενός σωστού και ασφαλούς κτιρίου ψηλότερα ακόμα και από αυτόν τον πελάτη.

Το μεταλλικό ή σύμμεικτο κτίριο είναι υπόθεση καθαρά των εξειδικευμένων πολιτικών μηχανικών και ενός έμπειρου αρχιτέκτονα μηχανικού. Με αυτή την αρχή ως βάση αντιμετωπίζουμε κάθε υποψήφιο έργο. Αν έχετε επιλέξει μη εξειδικευμένο μηχανικό τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.

Η επίτευξη του τελειότερου αισθητικού αποτελέσματος είναι κάτι που πολλές φορές δεν στοιχίζει τίποτα παρά μόνο χρόνο μελέτης και σκέψης. Στην Econ πολλές φορές αυτό θεωρείται ως μια ανάγκη που για να καλυφθεί ίσως να χρειάζεται να βάλουμε και εμείς το χέρι στην τσέπη.

Η τεχνογνωσία που διαχέουμε απλόχερα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε καθώς και εμείς την έχουμε λάβει. Το τελευταίο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την Econ είναι η μυστικοπάθεια όσον αφορά μελέτες και τεχνογνωσία.

Όλες οι θέσεις, οι απαιτήσεις και οι επιφυλάξεις μας αποτυπώνονται στη γραπτή συμφωνία-σύμβαση έργου που προφυλάσσει όλα τα μέρη από κάθε λογικό ενδεχόμενο. Εξαντλούμε κάθε πιθανή περίπτωση στη σύμβαση όχι μόνο για το ενδεχόμενο να συμβεί οτιδήποτε αλλά κυρίως για να μην αφεθούν σκιές που μπορεί να βλάψουν τη συνεργασία κατά τη διάρκειά της. Σε πιο πολύπλοκα έργα οι νομικοί μας σύμβουλοι προσπαθούν σε συνεργασία με αυτούς των πελατών να εξαντλήσουν κάθε εκατέρωθεν αμφιβολία που μπορεί να αναδυθεί μέσα σε μια συνεργασία.

Έχουμε ανακαλύψει με τα χρόνια ότι η χρήση αυστηρών συμβολαίων, όχι μόνο μας αποτρέπει από λάθη αλλά επιπλέον μας βελτιώνει και διατηρεί τη συνεργασία στα υψηλά επίπεδα που απαιτούνται για να έρθει σωστά εις πέρας το έργο.

Η τήρηση ωστόσο όσων υποσχόμαστε δεν πηγάζει μόνο από τα αυστηρά συμβόλαιά μας.

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα


Social Media

Facebook
Twitter