Αρχιτεκτονικές μελέτες


μεταλλικων και συμμεικτων κτιριων

Αρχιτεκτονικές μελέτες

"Form follows function - that has been misunderstood. Form and function should be one, joined in a spiritual union"

Frank Lloyd Wright


Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με αρχιτεκτονικές μελέτες όπου περιέχουν έστω και σε μικρό ποσοστό ατέλειες και είτε δεν είναι αυτό που τελικά θέλει ο πελάτης ή περιέχουν πολλά λάθη, δεν περιέχουν επαρκείς λεπτομέρειες, κοστίζουν ιδιαίτερα επειδή δεν λαμβάνουν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χάλυβα, είναι αντιαισθητικές γενικά, ή μας δίνουν ένα αντιλειτουργικό κτίριο.

Οικοδομικές άδειες

Στην Econ πιστεύουμε έμπρακτα στην αρμονική συνύπαρξη του αρχιτέκτονα και του μηχανικού στα έργα.

Τα σχέδια των κτιρίων μας διέπονται από την απαίτηση της υψηλής αισθητικής αλλά σε συνδυασμό με το budget και τις ανάγκες του πελάτη, παράμετροι από τους οποίους ξεκινάμε τον σχεδιασμό.

Ειδικότερα για τις κατοικίες, καθόμαστε μαζί με τον πελάτη και ακούμε τις ανάγκες του, συμβουλεύοντάς τον με βάση την εμπειρία μας για τη λειτουργικότερη και ανετότερη χρήση της κατοικίας του και τον ενθαρρύνουμε ώστε να βιώσει από πριν ο ίδιος από τη φάση του σχεδιασμού την μελλοντική διαβίωση του μέσα στο χώρο του.

Τι να προσεξετε


Όταν δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι σχεδιασμού, επεμβαίνουμε επικουρικά στον προσχεδιασμό του αρχιτέκτονα του πελάτη καθώς τα μεταλλικά κτίρια έχουν ιδιαιτερότητες γνωστές μόνο σε μια τεχνική εταιρεία εξειδικευμένη στο αντικείμενο όπως η Econ.

Η τρισδιάστατη απόδοση των σχεδίων για την ορθή απόφαση ως προς το αισθητικό και λειτουργικό μέρος αποτελεί βασική διαδικασία σχεδιασμού στην Econ. Αποδίδουμε έτσι τη λύση που προσεγγίζει καλύτερα αυτό που πραγματικά θέλει ο πελάτης, καθόμαστε δίπλα στον κάθε εμπλεκόμενο με τον σχεδιασμό της κατοικίας με τις καλύτερες αρχιτεκτονικές πλατφόρμες τρισδιάστατου σχεδιασμού κτιρίων.

Κανέναν κτίριο δεν σχεδιάζεται από εμάς για μας. Δεν σχεδιάζουμε μόνοι μας αλλά πάνω στις επιθυμίες και προτάσεις του ενδιαφερόμενου. Φτιάχνουμε αυτό που πραγματικά θέλει ο υποψήφιος πελάτης και εμείς απλά προτείνουμε με βάση την αισθητική,τη λειτουργικότητα, τη νομοθεσία και την πείρα μας.

Neuropublic SA

Εταιρεία πληροφορικής
Neuropublic SA

εργο

Neuropublic SA
Κατοικία στα Ιωάννινα

Κατοικία στα Ιωάννινα

εργο

Κατοικία στα Ιωάννινα
Εμπορικό κατάστημα και έκθεση επίπλων στο Κορωπί. Mia Collection

Έκθεση επίπλων στο Κορωπί. Mia Collection

εργο

Έκθεση Modeco - Ασπρόχωμα Μεσσηνίας

+30 216 0701953

Καλεστε μας τωρα