Οικονομία με Χάλυβα


μεταλλικων και συμμεικτων κτιριων

Οικονομία με χάλυβα

Δεν είμαστε φθηνοί αλλά είμαστε εξαιρετικά οικονομικοί.


Econ σημαίνει e-construction αλλά και economy. Η Econ κάνει τα πάντα για να αποδώσει οικονομικά κτίρια αλλά όχι φθηνά κτίρια. Σκεφτόμαστε συνεχώς τις καλύτερες συνδυαστικές λύσεις – ίσως και σε εμμονικό βαθμό ενίοτε- για να έχει ο ιδιοκτήτης οικονομία ασύγκριτη που δεν μπορεί να φτάσει καμία έκπτωση ή μείωση ποιότητας υλικών.

Οικονομία Χάλυβα

Κατασκευάζουμε το κτίριο από την άδεια οικοδομής, συμψηφίζοντας έτσι τα κοστολόγια. Έτσι μειώνουμε το κόστος και αυξάνουμε την ποιότητα αφού ελέγχουμε πλήρως το κτίριο από την αρχική φάση. Η Econ γίνεται έτσι μια εταιρεία “μιας στάσης” απαλλάσσοντάς σας από αναρίθμητα προβλήματα, λάθη, ανάγκες έρευνας αγοράς, χαμένο χρόνο και τόσα άλλα που αντιμετωπίζει κάποιος που ξεκινά να κατασκευάσει ένα κτίριο.


Οικονομία εξ' αρχής

Εφαρμόζουμε εκτεταμένη τυποποίηση η οποία πάντα αυξάνει την ασφάλεια και μειώνει το κόστος ενός κτιρίου καθώς και χρήση διαφόρων state of the art κατασκευαστικών συστημάτων επιφέρουν την μεγάλη μείωση του τελικού κόστους.

Εκτεταμένη χρήση έρευνας αγοράς και των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών προγραμμάτων για την επίτευξη των βέλτιστων κατά περίπτωση, αισθητικών και οικονομικότερων λύσεων και με πολυάριθμες και ευέλικτες προτάσεις τις οποίες θέτουμε στη διάθεσή σας.

Συνεργασία με την Econ

Σύγχρονα θαύματα χάρη στον χάλυβα

+30 210 6149510

Καλεστε μας τωρα


Social Media

Facebook
Twitter